Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

ΡΟΞΥ: Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι – Η μικρή σκυλίτσα και οι περιπέτειές της στο χωριό του Αϊ Βασίλη

Σε ένα project, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια, προχωρούν οι εκδόσεις ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.

Η μικρή σκυλίτσα ΡΟΞΥ μας συστήνεται και η μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύει σε μικρούς και μεγάλους.

Οι Ερευνητές λοιπόν παρουσιάζουν το πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι με πρωταγωνίστρια τη μικρή αδέσποτη σκυλίτσα ΡΟΞΥ.

Οι συγγραφείς Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης μας συστήνουν τη μικρή Βασιλική, τον πονηρό πράσινο καλικάντζαρο και ζητούν τη βοήθειά μας σε μια μαγική περιπλάνηση στο χωριό του Αϊ-Βασίλη!

Μια ειδική αποστολή γεμάτη μυστήριο, περιπέτεια και ελπίδα σε περιμένει να γίνεις πέρα από αναγνώστης της και σύμμαχος σε μια προσπάθεια να βρούμε όλοι αυτές τις γιορτές τη μαγεία μέσα σε ένα γράμμα αγάπης!

Ο εικονογράφος Γιάννης Τσιβγούλης και ο φωτογράφος Peter Tamas «έντυσαν» με εικόνες το πιο διαδραστικό βιβλίο των φετινών Χριστουγέννων!

Ένα μαγικό επιστολόχαρτο με την πατούσα της Ρόξυ θα δίνεται σαν δώρο σε όλους τους μικρούς και μεγάλους που θα αγοράσουν το παραμύθι της με σκοπό να εκπληρωθούν τα αναγνωστικά τους όνειρα και επιθυμίες, ενώ σε κάθε πόλη που θα ταξιδέψει η μικρή Ρόξυ για την παρουσίασή του, θα χαρίζει τροφή στους αδέσποτους φίλους της!

Ένα παραμύθι, ένα ταξίδι, δεκάδες μηνύματα! Υποδεχτείτε λοιπόν την ΡΟΞΥ…