Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ρίχνουν νερο-βόμβες από προφυλακτικό για να αποδείξουν ότι…

Το 2013, την τελευταία φορά που οι νέοι προσπάθησαν να κάνουν μια πρόκληση με προφυλακτικά #CondomChallenge#, δεν ήταν ωραία. Τώρα, όμως, είμαστε στο 2015, και φαίνεται να έχουν πάρει λίγο καλύτερα το θέμα της προφύλαξής τους. Ιδού η ολοκαίνουργια ζωηρή πρόκληση #CondomChallenge#, στην οποία παίρνεις ένα προφυλακτικό (Trojan), το γεμίζεις με νερό, και το ρίχνεις πάνω στο κεφάλι ενός γενναίου εθελοντή, κάπως έτσι:

Αν γίνει σωστά, το προφυλακτικό υποτίθεται ότι συγκρατεί το νερό και κλείνει το κεφάλι του ατόμου μέσα του σαν ένα μικροσκοπικό πλαστικό ενυδρείο. Αν δεν γίνει σωστά – το μαντέψατε – θα σπάσει και πιτσιλίσει το νερό προς όλες τις κατευθύνσεις. (Θα δείτε πως υπάρχει λόγος που όλοι αυτοί οι άνθρωποι φορούν τα εσώρουχα τους και κάθονται στο ντους).

Αν κρίνουμε από τις πληροφορίες της «Google Trend», η #CondomChallenge# φαίνεται ότι ξεκίνησε γύρω στις 22 Νοεμβρίου. Μια απλή αναζήτηση στο Twitter για το #CondomChallenge# μας δίνει αφθονία αποτελεσμάτων, τα περισσότερα από τα οποία αφορούν νέους που γελάνε με μανία, καθώς τους ρίχνουν στο κεφάλι ένα «χαρούμενο καπέλο» γεμάτο νερό. Γι’ αυτό άλλωστε δεν είναι το κολέγιο;

Παρά την γελοία εξήγησή της, η #CondomChallenge# υποτίθεται ότι έχει αγαθές προθέσεις, όπως είχε και το πολύ πιο βαρετό ξαδελφάκι της, το #IceBucketChallenge#.

Σύμφωνα με την «Medical Daily», αυτό όλο σχεδιάστηκε για την προώθηση του ασφαλούς σεξ: Αν τα προφυλακτικά που είναι γεμάτα νερό, μπορούν να χωρέσουν στο κεφάλι κάποιου και να μην σπάσουν, πρέπει να σκεφτούμε αυτόματα, ότι θα πρέπει να δείξουν στους μάγκες ότι το “δεν μου κάνει το προφυλακτικό” είναι μια άθλια δικαιολογία για σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Ο Ron Frezieres, αντιπρόεδρος της έρευνας και της αξιολόγησης για το «Οικογενειακό Συμβούλιο Υγείας της Καλιφόρνια» (California Family Health Council), είπε στο «Mic» ότι τα προφυλακτικά από λατέξ έχουν πράγματι σχεδιαστεί για να αντέξουν ένα μεγάλο τέντωμα – ακριβώς όπως εμφανίζονται να κάνουν στο #CondomChallenge#.

https://www.youtube.com/watch?v=pjcl7s7yVAQ

“Μπορείτε να τα φουσκώσετε περίπου στο μέγεθος μιας μπάλας του μπάσκετ», είπε. “Πρέπει να τα φουσκώσετε όσο το μέγεθος τριών καρπουζιών για να σκάσουν. Έχουν σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά ελαστικά.”

“Δεν ξέρω αν γνωρίζετε κάποιον με πέος στο μέγεθος ενός καρπουζιού!” γέλασε, συμπληρώνοντας ότι η έκφραση «τα προφυλακτικά δεν μου κάνουν” είναι ακριβώς αυτό – μια δικαιολογία.

https://www.youtube.com/watch?v=kTIFbYA0PNk