Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ψάχνετε με μανία για pokemon; Βρείτε τα όλα με ένα κλικ

pokemon

Ένα νέο σύμμαχο έχουν βρει οι παίκτες του Pokemon Gο στην ιστοσελίδα Pokevision. Πλέον μπορείτε να παρακολουθείτε και να εντοπίζετε τα Pokemons που βρίσκονται κοντά σας, όποια στιγμή θέλετε και να εντοπίζετε και τα σημεία που εκκολάπτονται. Απλά δηλώνετε το μέρος που είστε, για να δείτε τι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Επίσης, μπορείτε να δείτε και για πόση ώρα θα είναι εκεί. Έτσι, ουσιαστικά αυτή η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να χαράξετε τη δική σας τακτική βασική στο παιχνίδι, με βασικό στόχο το κυνήγι Pokémon . Εσείς δεν χρειάζεται να εξασκηθείτε ούτως ή άλλως. Χαλαρώστε.

Το Pokevision είναι μια εφαρμογή εντοπισμού, βασισμένη στο πολύ γνωστό παιχνίδι, που έχει προκαλέσει μανία στο κοινό. Χρησιμοποιεί το λογισμικό Niantic API, για να εντοπίσει τη θέση όλων των κοντινών σας pokemons και να τα εμφανίσει στο χάρτη σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι αν εμφανίζεται στο χάρτη , μπορείτε να βγείτε έξω και να το πιάσετε. Σημείωση: Σπανιότερα pokemons έχουν μικρότερο χρόνο εμφάνισης, συνεπώς φροντίστε να είστε γρήγοροι.

Για να εντοπίσετε τα pokemons που υπάρχουν στην τοποθεσία που βρίσκεστε, αρκεί να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη για να εμφανιστεί ένας δείκτη θέσης. Μετά την τοποθέτηση του δείκτη, πατήστε το κουμπί Σάρωση για να αποκαλυφθούν όσα Pokemon βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Αλλιώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να καταχωρίσετε την τοποθεσία σας (ή μια τοποθεσία που θέλετε να σαρώσετε) και πατήστε enter. Στη συνέχεια, πρέπει  να κάνετε κλικ στην ένδειξη σάρωση. Εάν υπάρχουν pokemon σε κοντινή απόσταση, θα απεικονιστούν στο χάρτη, ενώ κάτω από κάθε ένα θα εμφανίζεται και ο χρόνος που θα είναι ενεργό για να τα πιάσετε.

Το Pokevision έχει λύσει τα χέρια σε πολλούς παίκτες και λαμβάνει θετικά σχόλια σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλο ένα πρόβλημα των μανιακών χρηστών του παιχνιδιού λύθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

http://www.mononews.gr/rihanna-ta-pire-ta-pokemon-ke-apagorevi-kinigi-stis-sinavlies-tis/63800

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

http://www.mononews.gr/pokemon-go-aneveni-metoches-tis-nintendo-katevenoun/63613