ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε πριν από μερικές ημέρες στον κόσμο η πριγκίπισσα Ευγενία
Μάλιστα, η πριγκίπισσα δημοσίευσε τις πρώτες τρυφερές φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της, ενώ αποκάλυψε και το όνομά του.
Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη γαλαζοαίματη παντρεύτηκε με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ το 2018 και εκείνος ήταν στο πλευρό της στο The Portland Hospital, όπου και γέννησε. Το νεογέννητο αγοράκι είναι το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, που είναι 11ο στη σειρά διαδοχής.
H πριγκίπισσα Ευγενία είχε ήδη αναρτήσει μια πρώτη φωτογραφία όπου φαινόταν η ίδια να κρατά το χεράκι του μωρού, τώρα μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες στο Instagram όπου «συστήνει» στον κόσμο τον γιο της αποκαλύπτοντας και το όνομά του.
Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, τη φωτογραφία δεν τράβηξε επίσημος φωτογράφος του παλατιού, αλλά η μαία που την βοήθησε στη γέννα! «Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την υπέροχη μαία μας. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στο να γεννηθεί το αγοράκι μας».
Όπως έγραψε η πριγκίπισσα, το όνομα που θα λάβει ο γιος της είναι Αύγουστος Φίλιππος Χοκ Μπρουσμπανκ.
Δείτε τη δημοσίευση της πριγκίπισσας Ευγενίας:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε ακόμη:
Οι απρόσμενες «πράσινες» πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές μόδας
Η συνταγή για πεντανόστιμο κέικ λεμονιού από τον Άκη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Εξετάζει σχέδια έκτακτης ανάγκης για την προστασία της οικονομίας από τους δασμούς Τραμπ
- Μπατζελή: Στο Πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ η «πράσινη» βουλευτής – «Εμπιστεύομαι την εσωκομματική διαδικασία»
- Ομοσπονδία Αστυνομικών: Ο Κ. Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ αυτό που αξίζει για όλους τους ενστόλους
- Γαλλία: «Τίποτα δεν δικαιολογεί τις πιέσεις» των ΗΠΑ για τη Γροιλανδία, δηλώνει το Παρίσι
