• LIFE&STYLE

    Πρεμιέρα για το ανανεωμένο «My Style Rocks» – Ποια είναι τα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής

    • NewsRoom


    Το My Style Rocks επιστρέφει για όγδοη σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχεται στην πασαρέλα του show οκτώ fashionistas.

    Ο νέος κύκλος ξεκινάει με αλλαγές και με τα Bootcamps των κοριτσιών που θέλησαν να συμμετέχουν στο πιο στυλάτο show της ελληνικής τηλεόρασης.

    Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες θα κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα μπροστά στην κριτική επιτροπή, δηλαδή στον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα προκειμένου να εισβάλλουν στο My Style Rocks!

    Στο ανανεωμένο «My Style Rocks», οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του διαγωνισμού από την αρχή των Bootcamps αλλά και στα καθημερινά επεισόδια! Οι συζητήσεις μεταξύ των fashionistas και πλούσιο υλικό από τα backstage του διαγωνισμού έρχονται σύντομα στις οθόνες μας!

    Στα δύο πρώτα επεισόδια του «My Style Rocks» την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε τα bootcamps του διαγωνισμού ενώ τη Δευτέρα 16/09 στις 16.30 ξεκινάει η πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα!

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Haider Ackermann είναι ο νέος διευθυντής δημιουργικού του Tom Ford

    Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης

    Ατζούν Ιλιτζαλί: Παντρεύτηκε για τέταρτη φορά ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός



    ΣΧΟΛΙΑ