Πεντανόστιμη, χορταστική και εύκολη σαλάτα που μπορεί να αποτελέσει ένα τέλειο συνοδευτικό ή ένα ελαφρύ γεύμα. Ο Γιώργος Τσούλης συμβουλεύει πως για να γίνει ακόμη πιο γευστική η σαλάτα coleslaw, μπορούμε να την αφήσουμε για μία μέρα στο ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ

½ λάχανο λευκό, κομμένο σε λεπτές φέτες

½ λάχανο κόκκινο, κομμένο σε λεπτές φέτες

1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο

1 πράσινο μήλο, κομμένο σε μικρά κυβάκια

5 κ.σ. μαγιονέζα

2 κ.σ. καρύδια

2 μικρά καρότα, τριμμένα

1κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

Αλάτι

Πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Kαθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ ή σαλατιέρα εκτός από τη μαγιονέζα και τα ανακατεύουμε καλά.
  3. Στο τέλος προσθέτουμε τη μαγιονέζα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, ώστε να πάει παντού.
  4. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Πηγή: Γιώργος Τσούλης