Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ποιοι “έθαψαν” τον Donald Trump;

Τον υποτιθέμενο “θάνατο” του Donald Trump φαίνεται να προανήγγειλαν διάφοροι επιτήδειοι, οι οποίοι δημοσίευσαν μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται μια επιτύμβια στήλη στην οποία αναγράφεται το όνομα του στο Central Par της Νέας Υόρκης.

Ένα κακόγουστο αστείο φαίνεται να ώθησε τους φανατικούς επικριτές του υποψήφιου Αμερικανού προέδρου Donald Trump στο να δημιουργήσουν την υποτιθέμενη επιτύμβια στήλη του στο κεντρικό πάρκο της Νέας Υόρκης. Η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια γύρω από αυτή είναι χιλιάδες.

Στη μακάβρια στήλη αναγράφεται το επίθετο Trump και το όνομα Donald J. και ενώ υπάρχει ημερομηνία γέννησης, λείπει παρόλα αυτά η ημερομηνία θανάτου του.

Ως αποχαιρετιστήρια φράση ο άγνωστος επέλεξε την ακόλουθη: «Έκανε την Αμερική ξανά χώρα μίσους»

Η στήλη, αν και έχει δημοσιευτεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίζει να κυκλοφορεί παντού, έχει απομακρυνθεί από τον χώρο ήδη από το απόγευμα της Κυριακής μετά την παρέμβαση των συνεργείων του δήμου της Νέας Υόρκης.