ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιοι παίζουν για ΠτΔ, η εμπιστοσύνη στα ΕΛΠΕ, το bid της Masdar και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, οι δύο εφοπλιστές και το bad-mouth, ο καταδικασμένος Σταύρος Τάκη, οι δωρεές του Δένδια, το καλό mood του Νικολάου και της Χρυσής Β, και η stalker πλατινομαλλούσα
Η Μέγκαν Μαρκλ ανακηρύχθηκε η πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2018 από το περιοδικό People.
Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει γίνει σύμβολο μόδας στη Βρετανία, ενώ οι ενδυματολογικές της επιλογές συζητιούνται σε όλο τον κόσμο. Απόδειξη της μεγάλης επιρροής της είναι το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό περιλαμβάνει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ή κάποια σταρ εκτός του Χόλιγουντ στον κατάλογο με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες που συντάσσει κάθε χρόνο.
«Οταν μιλάμε για στιλ εν έτει 2018 δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τη Μέγκαν Μαρκλ», σχολίασε η αρχισυντάκτρια του τμήματος Στιλ και Ομορφιάς Αντρέα Λάβινταλ. «Το στιλ της ήταν εκείνο που πραγματικά βρέθηκε στο προσκήνιο φέτος και για αυτό αισθανθήκαμε πως όχι μόνο έπρεπε να τη συμπεριλάβουμε στη λίστα αλλά να την βάλουμε στην κορυφή», πρόσθεσε.
«Είτε φοράει ένα κλασικό πουκάμισο με σκισμένο τζιν, όπως οποιοδήποτε άλλο κορίτσι, είτε ένα νυφικό με τιάρα, σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς, πάντα δείχνει αβίαστα κομψή», είπε η Λάβινταλ.
Το περιοδικό επαίνεσε επίσης την Κέιτ Μπλάνσετ που συνηθίζει να φορά τολμηρά αλλά αψεγάδιαστα ρούχα μεγάλων σχεδιαστών, την Κλούνεϊ για το «αποκλειστικά δικό της, τολμηρό και γοητευτικό στιλ της» και την Μπούλοκ για την οποία γράφει ότι «ποτέ δεν έδειχνε τόσο εντυπωσιακή» όσο τώρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 100 μέρες ως Δούκισσα: Τι πραγματικά μας δείχνει το στιλ της Μέγκαν Μαρκλ;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Είναι ανάγκη να υλοποιηθεί η έκθεση Ντράγκι
- Ευρωαγορές: Βαριές απώλειες άνω του 1% μετά το sell off στη Wall Street – Κάτω από τις 20.000 μονάδες ο DAX
- Ισπανία: Η Βουλή κατήργησε τον έκτακτο φόρο του Σάντσεθ στις εταιρείες ενέργειας
- Εξώδικο του Μανούσου Μανουσάκη και του ΑΔΜΗΕ στο mononews.gr
