ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τόμας Μαρκλ, η κόρη του οποίου Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας τον περασμένο μήνα, δήλωσε ότι εάν η βασίλισσα Ελισάβετ συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τον ερχόμενο μήνα, θα πρέπει να βρει χρόνο για να συναντηθεί και με τον ίδιο, όπως έγραψε ο ιστότοπος TMZ.
Διατυπώνοντας μια θέση που πιθανόν να προκαλέσει δυσφορία στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, ο Μαρκλ εμφανίζεται να ασκεί κριτική στην Ελισάβετ, διότι προγραμματίζει να συναντηθεί με τον Τραμπ, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισκεφθεί τη Βρετανία τη 13η Ιουλίου.
«Εάν η βασίλισσα είναι διατεθειμένη να συναντηθεί με τον αλαζόνα και αναίσθητο πρόεδρό μας, δεν έχει καμία δικαιολογία να μην με συναντήσει, ούτε που τον φθάνω στην κακία» είπε ο Τόμας Μαρκλ στον αμερικανικό ιστότοπο.

Ο πατέρας της Μέγκαν δεν παρέστη στον γάμο της για λόγους υγείας, αλλά αποκάλυψε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο γαμπρός του του ζήτησε να δώσει μια ευκαιρία στον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τόμας Μαρκλ είπε επίσης ότι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας τον έβαλε «στον πάγο» μετά τη συνέντευξη. Όπως υποστηρίζει, δεν έχει μιλήσει με την κόρη του ή οποιονδήποτε άλλο από το βρετανικό παλάτι μετά τη συνέντευξη στο ITV.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξω φρενών η βασιλική οικογένεια με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι μακάβριες σέλφι της Κάθριν Χάιγκλ σε νεκροταφείο που εξόργισαν το internet (pics + video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρώτη επίσημη εμφάνιση για Μέγκαν Μαρκλ και βασίλισσα Ελισάβετ (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μικροβιακή αντοχή – Καθ. Ν. Σύψας: Πολλοί θάνατοι στην Ελλάδα, το οικονομικό κόστος – Μη ασφαλής η χώρα
- Τι μπορεί να φρενάρει τη λήξη των μέτρων για την ακρίβεια
- Μαρκ Καλουστιάν στο mononews: Ο ΝΟΚ, η «αθηναϊκή Ριβιέρα» και τα σχέδια του λιβανέζου επενδυτή
- ΟΤΕ: Τα 16 ευρώ και οι κρυφές σκέψεις των Γερμανών της Deutsche Telekom
