Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Παντρεύτηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος – Χ. Δούκας: «Ήταν προσωπική του επιλογή να τον παντρέψω εγώ»

Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο Αθηνών, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Buongiorno».

Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο Αθηνών τον επί χρόνια σύντροφό του, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του MEGA «Buongiorno».

Η Βασιλική Μπασιού βρέθηκε στο δημαρχείο και όπως είπε η Φαίη Σκορδά «υπάρχουν κάποια πλάνα αλλά στη σύσκεψη αποφασίσαμε ότι δεν χρειάζεται να τα δείξουμε. Είναι μια προσωπική στιγμή».

Την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος Χάρης Δούκας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του «Buongiorno» είπε πως «ήταν ένα εξαιρετικό γεγονός΄. Είμαστε φίλοι μ

ε τον Φώτη Σεργουλόπουλο». Μάρτυρας ήταν η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA δεν υπήρχαν άλλοι καλεσμένοι.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κράτησε τον γάμο του επτασφράγιστο μυστικό, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής «Buongiorno» ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης

Το «κατηγορώ» της Ολγας Κεφαλογιάννη για τον Μίνωα Μάτσα: Η 22χρονη βοηθός, η αδιαφορία και τα ασφαλιστικά μέτρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ, στενή συνεργάτιδα του Χρήστου Λαμπράκη

Carolyn Bessette-Kennedy: Μία δημοπρασία ξετυλίγει τα μυστικά της υπέρκομψης συζύγου του John Kennedy Jr που «έφυγε» τόσο νέα