ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Άννα Βίσση βρέθηκε στο Παλλάς για να απολαύσει τον Τάκη Ζαχαράτο, στην παράσταση «Ζω για σένα».
Ανήμερα των Φώτων η τραγουδίστρια κάθισε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και δεν δίστασε να ανέβει στο stage και να τραγουδήσει live μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο.
Η Άννα Βίσση ζήτησε μάλιστα από τον Τάκη Ζαχαράτο να τη μιμηθεί χωρίς φόβο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η πολυτάλαντη τραγουδίστρια δε διαστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της.
Η συνύπαρξη τους στη σκηνή έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. «Απόψε πήγα στο Παλλάς να δω τον Τάκη Ζαχαράτο, και …χαλάρωσα, διασκέδασα, συγκινήθηκα, γέλασα με τη καρδιά μου αφού αφέθηκα τόσο στο ταλέντο και το χάρισμα του όσο και στην αλήθεια του που δεν φοβόταν να κρύψει σε καμία στιγμή!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στα social media.
Tο show, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού η Άννα Βίσση βρέθηκε στο καμαρίνι του Τάκη Ζαχαράτου και μεταμορφώθηκε σε… Μαίρη Χρονοπούλου. Ο Τάκης Ζαχαράτος, μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες τους στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Σε ευχαριστώ για την τεράστια τιμή! Δεν έχω λόγια για την βραδιά που μου χάρισες! Την αγάπη μου για την απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια με την διαμαντένια φωνή την γνωρίζετε… κάθε συνάντηση μας είναι ένα όνειρο επί γης… Σαν Μαίρη & Ρένα στο «Ζω Για Σένα»!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τesla: Την «πληρώνει» για τον Μασκ – 700 διαδηλώσεις αναμένονται το Σάββατο σε όλον τον κόσμο εναντίον της
- Χαλκ Χόγκαν: Είναι εθισμένος στο σεξ και ο απόλυτος ψεύτης αναφέρει η πρώην σύζυγος του
- F1 Red Bull: Αν έχεις Νο 1 δεν έχεις Νο 2
- Μάργαρης (ΑΔΜΗΕ): Οι περικοπές θα αυξάνονται μαζί με τη διείσδυση των ΑΠΕ
