Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

H φωτογράφηση της Rihanna στην Κούβα (Photos)

Η σκηνοθέτις και στιλίστρια Jessica Diehl έχει ντύσει πολλά από τα μεγαλύτερα αστέρια στον κόσμο και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μερικών από τις πιο διάσημες φωτογραφίες όπως αυτές των Caitlyn Jenner, Jennifer Lawrence, Taylor Swift και πολλών άλλων.       

Το μυστικό της επιτυχίας της είναι ότι γνωρίζει καλά το πως ντύνονται οι διάσημες και προσαρμόζει το στιλ τους στις ανάγκες τις φωτογραφίσεις, χωρία να χάνουν το προσωπικό τους στιλ.

Η διάσημη Rihanna που είναι τόσο αγαπητή στο ανδρικό κοινό μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών των ΗΠΑ στην Κούβα, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Vanity Fair, σε διάφορα σημεία της πόλης, φορώντας εντυπωσιακά φορέματα. Δεν παρέλειψε ωστόσο, να πετάξει τα ρούχα της και να φωτογραφηθεί χωρίς αυτά προς τέρψη του ανδρικού πληθυσμού.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η φωτογράφιση της Rihanna είχε προαποφασιστεί και μετά προέκυψε ο τόπος να είναι η Κούβα, η διάσημη στιλίστρια απάντησε: “Όλα συνέβησαν ταυτόχρονα. Όταν αποφασίστηκε ότι στο εξώφυλλό μας θα ήταν η Rihanna, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί είχαν αρθεί, οπότε πήγαμε αμέσως.

Τα ρούχα για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση όπως δήλωσε η Jessica Diehl, ήταν αυτά που θα επέλεγε η ίδια η Rihanna, αν της ζητούνταν.