Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bons Vivants

O Mark Zuckerberg μεταμόρφωσε μία Porsche Cayenne Turbo GT σε Minivan

O Mark Zuckerberg μεταμόρφωσε μία Porsche Cayenne Turbo GT σε Minivan

Δώρο για τη σύζυγό του

Αυτή η Porsche Cayenne ήταν και το δώρο για τη σύζυγό του, Priscilla – αλλά συνοδευόταν και από μια ασορτί Porsche 911 GT3 Touring, για τον εαυτό του…

Φαίνεται πως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ο οποίος έγινε για ακόμη μια φορά viral νωρίτερα φέτος για τους λάθος λόγους (επειδή φορούσε απλώς μία αλυσίδα), έχει αποστολή να επεκτείνει το στυλ και τη σχεδιαστική του προσέγγιση. Αυτό έγινε φανερό από τη συνεργασία του με τον Mike Amiri για τα εγχειρήματα μόδας της Meta, τα δικά του customized μπλουζάκια, αλλά και ένα άγαλμα που παρήγγειλε πρόσφατα για τη σύζυγό του στον δημοφιλή καλλιτέχνη (και συνεργάτη της Porsche)  Daniel Arsham.

Ο Zuckerberg μοιράζεται επίσης συχνά το πάθος του για την αυτοκινητοβιομηχανία, με αναφορές να βγαίνουν στην επιφάνεια ότι το 2025 Cadillac CT5-V Blackwing σε διάταξη χειροκίνητης κίνησης είναι ένας από τους καθημερινούς τεττράτροχους συντρόφους του.

Πλέον, μια από τις τελευταίους του δημοσιεύσεις στο Instagram ήταν για να μοιραστεί την τελευταία του «παράπλευρη αναζήτηση», μια customized Porsche Cayenne Turbo GT που μετατράπηκε σε… μίνι βαν για τη σύζυγό του, Priscilla Chan. Με βάση τις λίγες εικόνες που μοιράστηκε με το κοινό του, το όχημα διαθέτει εμφανώς μακρύτερο αμάξωμα, αυτόματη συρόμενη πόρτα βαν, καθίσματα πιλότου στη δεύτερη σειρά και πιθανότατα τρία επιπλέον καθίσματα πίσω.

 

Στην ίδια ανάρτηση, αποκάλυψε επίσης μια νέα Porsche 911 GT3 Touring, ντυμένη στο ίδιο γκρι φινίρισμα με το προηγούμενο όχημα, για τον εαυτό του — επίσης διαμορφωμένη με χειροκίνητη κίνηση.

Καθώς αρχίζει να δημοσιοποιεί περισσότερα για τον τρόπο ζωής του, το κοινό αρχίζει αν ενθουσιάζεται βλέποντας σταδιακά τι κρύβει στο γκαράζ του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tο Theory 1 της Lotus είναι το σχεδιαστικό μανιφέστο για το μέλλον

Νεϊχάιζερ και Αργυρού: Πώς έφτιαξαν τη Μαρίνα Βουλιαγμένης

Recycled & electric 911: Ανάγκη ή ύβρις;