Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

O Harry Styles έσπασε ρεκόρ Guinness με το νέο του single

Harry Styles

Harry Styles

O Harry Styles έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ Guinness με την επιτυχία του single «As It Was».

Ο 28χρονος Harry Styles, κατέχει πλέον το ρεκόρ για το τραγούδι με τις περισσότερες ακροάσεις στο Spotify σε 24 ώρες για άνδρα καλλιτέχνη. Το τραγούδι συγκέντρωσε πάνω από 16 εκατομμύρια ακροάσεις στις πρώτες 24 ώρες του στη δημοφιλή πλατφόρμα, ενώ είναι το πρώτο τραγούδι από το επικείμενο το τρίτο σόλο άλμπουμ του τραγουδιστή, «Harry’s House». Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου.

Το «As It Was», που κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου, είναι επίσης το πρώτο τραγούδι σε streams σε 34 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ.

Το αντίστοιχο ρεκόρ στις γυναίκες το κατέχει ακόμα μία εκπρόσωπος της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας. Αυτή δεν είναι άλλη από την Adele με το τραγούδι «Easy On Me», το οποίο είχε καταφέρει να ξεπεράσει τα 19 εκατομμύρια streams στο Spotify σε μια μέρα.

Το Spotify, μέσα από μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, είχε ανακοινώσει μετά την κυκλοφορία του «As It Was» ότι το τραγούδι είχε πετύχει δύο ξεχωριστά ρεκόρ στην πλατφόρμα. Κατάφερε να γίνει το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία ημέρα μέσα στο 2022 έως εκείνη τη στιγμή και εκείνο με τα περισσότερα streams σε μία ημέρα στις ΗΠΑ στην ιστορία της πλατφόρμας.

Ακούστε το τραγούδι:

Διαβάστε επίσης:

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η επιστροφή στο Μονακό για το Πάσχα

Πέθανε η Κατρίν Σπάακ, η αιώνια έφηβη του ιταλικού σινεμά