• LIFE&STYLE

    Ο Haider Ackermann είναι ο νέος διευθυντής δημιουργικού του Tom Ford

    • NewsRoom


    Ο Χάιντερ Άκερμαν (Haider Ackermann) ορίστηκε νέος διευθυντής δημιουργικού του Tom Ford και αναμένεται να μεταφέρει τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του στο brand.

    Ο σχεδιαστής θα κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη του συλλογή για τον Tom Ford τον Μάρτιο του 2025 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

    Ο Άκερμαν ο οποίος γεννήθηκε στην Μπογκοτά της Κολομβίας και υιοθετήθηκε από γαλλική οικογένεια, θα έχει την έδρα του στη γενέτειρά του, το Παρίσι, ανακοίνωσε ο οίκος. Αναλαμβάνοντας τον νέο ρόλο θα είναι υπεύθυνος για τη διαμόρφωση του συνόλου της παραγωγής μόδας του Tom Ford, συμπεριλαμβανομένης της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης, των αξεσουάρ και των γυαλιών.

    «Είμαι από καιρό θαυμαστής του έργου του Χάιντερ. Βρίσκω εξίσου συναρπαστικά τόσο τα γυναικεία όσο και τα ανδρικά του ενδύματα. Είναι απίστευτος στη δημιουργία χρωμάτων, η ραπτική του είναι αιχμηρή και πάνω από όλα είναι μοντέρνος» ανέφερε ο Τομ Φορντ, ο οποίος παραιτήθηκε από τo ομώνυμο brand του το 2023.

    «Μοιραζόμαστε πολλές από τις ίδιες ιστορικές αναφορές και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για να δω τι θα κάνει με το brand. Υποψιάζομαι ότι θα είμαι ο πρώτος που θα σηκωθεί όρθιος μετά την επίδειξή του τον Μάρτιο».

    Ο Πίτερ Χόκινγκς διαδέχτηκε τον Τομ Φορντ, αλλά παρουσίασε μόλις δύο συλλογές προτού αποχωρήσει από το brand.

    Ο Άκερμαν σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών της Αμβέρσας και έχει εργαστεί στη Fila και στη Canada Goose.

    «Με τρομερή υπερηφάνεια θα επιδιώξω να τιμήσω την κληρονομιά του Τομ Φορντ, ενός ανθρώπου που θαυμάζω εδώ και καιρό και για τον οποίο τρέφω τον απόλυτο σεβασμό» είπε ο Άκερμαν.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης

    Ατζούν Ιλιτζαλί: Παντρεύτηκε για τέταρτη φορά ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός

    ΕΣΗΕΑ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγεί εκβιαστικά τους εργαζόμενου στα κομματικά ΜΜΕ στην έξοδο – Οικονομική βοήθεια 400 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ