• LIFE&STYLE

    Ο γύρος του Λονδίνου σε 48 ώρες

    • NewsRoom


    Ας υποθέσουμε ότι για κάποιον λόγο θα πρέπει να επισκεφθείτε το Λονδίνο και ο χρόνος παραμονής σας εκεί θα είναι μόνο δύο μέρες! Το πιο πιθανό είναι να πιστεύετε ότι δεν θα προλάβετε να δείτε τίποτα από την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Απόλυτα λογική η σκέψη σας καθώς πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης, με πολλά μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε, αλλά και με μεγάλες αποστάσεις που θα πρέπει να διανύσετε.

    Ωστόσο το Λονδίνο διαθέτει ένα πολύ καλά οργανωμένο σύστημα μετακινήσεων με το μετρό να διευκολύνει κατά πολύ το θέμα της απόστασης και να επιτρέπει στους επισκέπτες του να μάθουν την πόλη ακόμη και αν έχουν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους.

    Αυτά μπορείτε να κάνετε στο Λονδίνο μέσα σε 48 ώρες:

    Πρώτη μέρα (απόγευμα): Περπατήστε κατά μήκος του Τάμεση

    LONDON 1

    Ξεκινήστε τη βόλτα σας από το  Westminster Abbey και συνεχίστε προς το Big Ben και τα κτήρια του Κοινοβουλίου προτού φτάσετε στην γέφυρα Westminster την οποία και αφού διασχίσετε θα κατευθυνθείτε προς το φημισμένο London Eye.

    Πρώτη μέρα (βράδυ): Δειπνήστε και δείτε μία παράσταση στο West End.

    LONDON 2

    Το κεντρικό Λονδίνο θεωρείται ως το σπίτι κορυφαίων θεατρικών παραγωγών και είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του θεάτρου. Πολλά δημοφιλή έργα παίζονται στα θέατρα του Λονδίνου, με διάσημους ηθοποιούς στους ρόλους.

    Το κεντρικό Λονδίνο είναι επίσης και η Μέκκα των εστιατορίων. Αξίζει να δειπνήσετε στο Mayfair, το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο ή να δοκιμάσετε αυθεντική ασιατική κουζίνα!

    Πρώτη μέρα (νύχτα): Χορός και ποτό

    LONDON 3

    Βρίσκεστε βράδυ στο κεντρικό Λονδίνο, φάγατε, είδατε μία θεατρική παράσταση και τώρα ήρθε η ώρα να πιείτε το ποτό σας και να χορέψετε! Το κεντρικό Λονδίνο ξεχωρίζει και για τη νυχτερινή ζωή του. Εδώ μπορείτε να πάτε σε μία από τις φημισμένες αγγλικές pub και να δοκιμάσετε πολλών ειδών μπύρες, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν μεγάλο αριθμό bar, για να πιείτε τα ποτά σας ή τα ιδιαίτερα cocktail.

    Δεύτερη μέρα (πρωί): Επισκεφθείτε τα βρετανικά μουσεία

    LONDON 4

    Αφού πρώτα φάτε ένα υπέροχο πρωινό, με τηγανιτά αυγά, λουκάνικο και μπέικον, μετά μπορείτε να επισκεφθείτε τα μουσεία της πόλης. Γνωρίστε το Victoria and Albert Museum, το οποίο μπορεί να μην είναι σαν το Tate ή την Εθνική Πινακοθήκη, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακό.

    Δεύτερη μέρα (απόγευμα): Πιείτε το κλασσικό τσάι της Αγγλίας

    LONDON 5

    Πηγαίνετε στο Marylebone’s Pantry 108 για ένα απογευματινό τσάι. Εκεί θα δοκιμάσετε και πολύ νόστιμα σάντουιτς αλλά και διάφορα επιδόρπια. Εν συνεχεία μπορείτε να κάνετε μία βόλτα από το Regent’s Park, μέχρι το Primrose Hill όπου το μέρος σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες!

    Δεύτερη μέρα (βράδυ): Πηγαίνετε βόλτα στη μικρή Βενετία

    LONDON 6

    Με τα γνωστά London Water Bus, μπορείτε να περιηγηθείτε στη μικρή Βενετία. Θα δείτε από από μακριά τον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου και θα περάσετε από το φημισμένο Regent’s Canal.

    Δεύτερη μέρα (νύχτα): Πιείτε μία τελευταία μπύρα πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο του Heathrow.

    LONDON 7

    Μετά το βραδινό, μπορείτε να κάνετε μία σύντομη βόλτα στη μικρή Βενετία όπου βρίσκονται πολυάριθμα bar. Μην απομακρυνθείτε όμως πολύ καθώς θα πρέπει να επιστρέψετε στον Paddington Station για να φτάσετε στο αεροδρόμιο. Το express δρομολόγιο του τρένου θα σας πάει στο αεροδρόμιο μέσα σε 15 λεπτά.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η νέα βουτιά της λίρας είναι μόνο η αρχή της πτώσης. Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφασίζουν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

     



    ΣΧΟΛΙΑ