array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 193.60 εκατ.

Ντόναλντ Τραμπ: Άρθρο του για τη σημασία του διάδρομου IMEC και τον ρόλο Ελλάδας-Κύπρου

Life & Style

Nomads: Ετοιμάζεται να αναστατώσει την Μαδαγασκάρη η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη
Comments

Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας βρίσκονται ήδη στη Μαδαγασκάρη για τα γυρίσματα του τρέιλερ του νέου κύκλου του Nomads. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως από τον ΑΝΤ1 τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τις νέες ομάδες του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης, έγινε γνωστό ότι μία από τις παίκτριες θα είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Την αποκάλυψη για τη συμμετοχή του μοντέλου έκανε η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Nomads, Μαντώ Γαστεράτου μέσα από την εκπομπή του Epsilon, Splash, «Ξέρω ότι έχει δεχτεί πρόταση για το Nomads 2, το ριάλιτι επιβίωσης που θα παιχτεί τώρα με τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Έχει κάνει τις απαραίτητες ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις».

Μάλιστα, εξήγησε ότι, «Πριν πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να εξεταστείς σωματικά και ψυχικά, αν είσαι σε θέση να συμμετέχεις. Ξέρω, λοιπόν, μετά βεβαιότητας ότι έχει περάσει από τη διαδικασία αυτή. Νομίζω ότι έχει περάσει και τις εξετάσεις επιτυχώς και κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα τη δούμε ως παίκτρια».

https://www.instagram.com/p/Bm7_0DPHXWH/

Προηγουμένως, ανακοινώθηκε από την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί Στις 10 ότι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έτοιμος να συμμετάσχει είναι ο Νίκος Βουρλιώτης ή NiVo, όπως έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα Goin’ Through.

Βουρλιώτης
Νίκος Βουρλιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Heidi Klum λέει «Auf Wiedersehen» στο Project Runway και ετοιμάζεται για «απόβαση» στην Amazon

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Μουρμούρα»: Η πρώτη φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Άρθρο του για τη σημασία του διάδρομου IMEC και τον ρόλο Ελλάδας-Κύπρου
Ποιος φοβάται την τέχνη; Περιστατικά επιθέσεων και βανδαλισμών
Δύο μεγάλα λάθη που ετοιμάζεται να κάνει η Ευρώπη
Άβαξ: Πού θα κριθεί το placement και η προσέλκυση των επενδυτών
Ο επιμένων βρετανικά, καναδικά, ελληνικά
Το πιο avant-garde αεροδρόμιο του πλανήτη
Σιδηρόδρομος: Η «καυτή πατάτα» του νέου υπουργού Μεταφορών – Ποιοι θα αναλάβουν τα τρένα
Ζαννής Φραντζέσκος – Nammos: Ο ταβερνιάρης που χρωστάει πολλά
Τρεις κατηγορίες συνταξιούχων θα λάβουν αναδρομικά έως 12.000 ευρώ εντός Μαρτίου
Ανασχηματισμός: Νέα σενάρια για τις αλλαγές, που πάνε Χατζηδάκης, Βορίδης, Κεραμέως, Κικίλιας, Πλεύρης