Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Σία Κοσιώνη: Δύο μήνες πριν γεννήσει βρέθηκε στον γάμο καλής της φίλης και παρουσιάστριας (video)

Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη

Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στον γάμο μίας από τις καλύτερες φίλες της, που έγινε στην Τήνο.

Μετά τον γάμο τους, η anchorwoman του ΣΚΑΙ και ο Κώστας Μπακογιάννης έκαναν διακοπές στο Καρπενήσι μέχρι τις αρχές του Αυγούστου. Λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως αντιμετώπισε μία μικροεπιπλοκή και χρειάστηκε να μείνει για λίγα 24ωρα στο μαιευτήριο, η Σία βρέθηκε στον γάμο της καλής της φίλης Έλενας Παπαδημητρίου, που είναι επίσης παρουσιάστρια στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο γάμος της Έλενας και του συντρόφου της, που ονομάζεται Ονούφριος και είναι ιδιοκτήτης ιταλικού εστιατορίου, έγινε στο κυκλαδίτικο νησί, το μέρος όπου γνωρίστηκαν, παρουσία συγγενών και στενών φίλων, το Σάββατο.

Η Σία, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, εμφανίστηκε με ένα αέρινο κόκκινο φόρεμα, από το οποίο φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα και σανδάλια, ενώ από το πλευρό της δεν έλειψε ο σύζυγός της!

Δείτε βίντεο από τον γάμο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μ. Χούκλη: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά την έξοδο από τον ΑΝΤ1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΑΙ σε Βασίλη Λυριτζή: Σου δίνουμε 1.500 ευρώ τον μήνα. Όλος ο αποκαλυπτικός διάλογος