Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Τι ψιθύρισε ο Ντάνος στην Ευρυδίκη; Ποιοι τον «θέλουν» τρελά ερωτευμένο με την αθλητικογράφο;

ntanosvalavani

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε χθες, Δευτέρα, από το Survivor και πλέον σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η αποχώρησή της προκάλεσε αίσθηση, καθώς δεν ήταν λίγοι οι… haters που την ήθελαν εκτός ριάλιτι εδώ και καιρό.

Λίγο πριν εγκαταλείψει τον χώρο του συμβουλίου, η αθλητικογράφος εμφανώς συγκινημένη έσπευσε να αποχαιρετήσει τον συμπαίκτη της Γιώργο Αγγελόπουλο, αγκαλιάζοντάς τον.

«Κανόνισε κακομοίρη μου έχεις μείνει τελευταίος. Σώσε την καλύβα μας» του είπε χαριτολογώντας.

Ήταν τότε που ο Ντάνος της είπε χιουμοριστικά: «Πάλι γκρινιάζεις;» και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η νικήτρια».

Αυτό όμως που πέρασε σχεδόν απαρατήρητο είναι πως ο Σκιαθίτης παίκτης του Survivor , ενώ αγκαλιάζονταν έσκυψε και της ψιθύρισε κάτι στο αυτί.

«Πραγματικά συγγνώμη για όλα αυτά αυτόν τον καιρό» του είπε νωρίτερα η αθλητικογράφος ενώ ο Αγγελόπουλος ψιθύρισε: «Δεν έχουμε πει τίποτα από αυτά που θέλουμε».

Το σχετικό απόσπασμα σχολίασαν στο «Πρωινό» λέγοντας χαρακτηριστικά η Σάσα: «Από το 1 μέχρι το 10, πόσο είναι ερωτευμένος; 100! Έχει δαγκώσει λαμαρίνα…».

Η Φαίη από πρόσθεσε: «Παιδιά, είναι πολύ ερωτευμένος! Τι γλυκός!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: «Δώρο τους κάναμε όταν «δώσαμε» τον Ντάνο» (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κρουαζιέρα των οργίων ξεκινάει αύριο από τον Πειραιά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Τελετουργικό»: Έκθεση γλυπτών του Θεόδωρου Παπαγιάννη στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού