Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Πέντε πράγματα που ευχόμαστε οι άντρες να σταματήσουν να ποστάρουν στα social media

Social Media

Ανάμεσα στα στάτους και τα check-in του Facebook και στις φωτογραφίες φαγητών και ταξιδιών του Instagram, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα “posts” που κάνει το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών!

Τα επαναλαμβανόμενα αντρικά μοτίβα στα social media έχουν τη χάρη τους, αλλά είναι φορές που είναι καλύτερο οι άντρες να αποφεύγουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, για το δικό τους καλό!

Συγκεντρώσαμε 5 από αυτά και είναι τα εξής:

1. Ημίγυμνες selfies κατά τη διάρκεια της γυμναστικής
Το καταλάβαμε ότι γυμνάζεστε. Μία, δύο, τρεις φορές. Φτάνει πια με τις-χωρίς-μπλούζα-selfies παρέα με το (hashtag) #workout. Δεν είστε δα και personal trainers. 


2. Επίδειξη της σχέσης σας
Μερικές φωτογραφίες με λίγα λόγια, αραιά και πού, είναι κάτι θεμιτό. Αλλά ο βομβαρδισμός με φωτογραφίες και posts, συνοδευόμενα από μακροσκελή και γλυκανάλατα γράμματα αγάπης, δεν είναι.


3. Και πίνω μπύρες, πίνω μπύρες, πίνω μπύρες
Σε μπουκάλια, σε κουτάκια, σε ποτήρια. Στη σειρά, οριζόντια, κάθετα, σε κύκλο. Καταλάβαμε, σας αρέσει η μπύρα. Αλλά δεν είστε “Τα παιδιά απ’ την Πάτρα”.

4. Κοντινό στο ρολόι
Και σε εμάς αρέσουν τα κοσμήματα, τα αξεσουάρ και η κομψότητα. Δεν θυμάμαι, όμως, να ρωτήσαμε την ώρα, οπότε δεν χωράνε άλλες φωτογραφίες με κοντινά πλάνα στα ρολόγια σας.

5. Ψαράδες: αυτή η μάστιγα
30 φωτογραφίες από όλα τα ψάρια που πιάσατε, τοποθετημένα στη σειρά. Πραγματικά, μοιάζουν όλα μεταξύ τους είτε είναι τσιπούρα είτε είναι σκουμπρί.

Κείμενο: Παναγιώτα Κλεάνθους