Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Zωή Λάσκαρη: «Έπεσε η αυλαία» για την μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου (pics + video)

Λάσκαρη

Πλήθος κόσμου κατέφθασε από νωρίς σήμερα για να αποχαιρετήσει την μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου, Ζωή Λάσκαρη. Ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος που ήταν στο πλάι της για πάνω από 40 χρόνια, οι κόρες της Μαρία Ελένη και Μάρθα η εγγονή της Ζένια είπαν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Ζωή που πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, στα 73 της χρόνια!

Πέρα από το συγγενικό της περιβάλλον, τη Ζωή Λάσκαρη αποχαιρέτησαν σήμερα στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι αγαπημένοι φίλοι, συνάδελφοι και φυσικά πλήθος κόσμου που την αγάπησε και την θαύμασε.

O ποινικολόγος, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ζωή, τη γυναίκα που τον συντρόφευε για περισσότερο από 40 χρόνια, με ένα σύντομο επικήδειο.

«Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας» είπε και δάκρυσε ενώ της αφιέρωσε ένα τετράστιχο, που της είχε πει ένας μοναχός που επισκεπτόταν η ίδια. «Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν μα οι άγγελοι απάντησαν “αγγέλους δεν προσέχουν».

«Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα» είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. «Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει. Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας.

Την τελευταία μας κοινωνία την λάβαμε μαζί μπροστά στην Παναγία. Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σε ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις.

Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό» ήταν τα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου πάνω από το λευκό φέρετρο.

Μετά την εξόδιο ακολουθία η ηθοποιός, που άφησε στον τόπο μία μεγάλη… καλλιτεχνική ιστορία γεμάτη ταλέντο και συναίσθημα οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

Η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου με την εγγονή της Ζένια

 Η κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Νικολέττα Καρρά

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Σάσα Σταμάτη

Νίκος Κοκλώνης

Ελίζα Βόζενμπεργκ

Κάτια Δανδουλάκη

Ελίζα Βόζενμπεργκ

Νίκος Κοκλώνης

Μιμή Ντενίση Γιώργος Ντάβλας

Νόνικα Γαληνέα

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αγκαλιάζει συγκινημένος τη Νόνικα Γαληνέα, δίπλα στο λευκό φέρετρο

Νεφέλη Ορφανού, Αντώνης Λουδάρος

Ο Προκόπης Παυλόπουλος φτάνει στον ναό του Αγίου Διονυσίου

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος

Ο σχεδιαστής μόδας, Μάκης Τσέλιος

Bάνα Μπάρμπα

Πέγκυ Ζήνα

Η Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση 

Φωτεινή Ντεμίρη

Λόλα Νταϊφά Μανούσος Μανουσάκης

Στην κηδεία της ηθοποιού και ο τέως βασιλιάς, Κωνσταντίνος 

Ο Ευάγγελος Μειμαράκης φτάνει στον Άγ. Διονύσιο 

Πηγή φωτογραφιών: Tlife – Πρώτο Θέμα