Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: Τι λέει η μητέρα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη για την υγεία του;

Ιωαννίδης

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τη στιγμή που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Αγίου Δομινίκου ο παίκτης του Survivor, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ύστερα από την δύο εβδομάδων περίπου νοσηλεία του, λόγω του τροχαίου των “Μαχητών” που κόστισε την συμμετοχή στο παιχνίδι της Ειρήνης Κολιδά, ενώ άγνωστο είναι αν αυτό θα ισχύει και για τον Κύπριο.

Πάντως, η μητέρα του Λία, είπε κάποια πράγματα για τον ίδιο στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω», με την Κατερίνα Καινούργιου:

«Έχουμε λίγη πληροφόρηση… Μιλάει ο Δημήτρης, ο αδερφός του Μάριου με την παραγωγή του παιχνιδιού. Αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι εκπλήσσονται οι γιατροί που αναρρώνει τόσο γρήγορα, ότι τα κόκκαλά του δένουν, δεν έχει χάσει το χιούμορ του και την αισιοδοξία του. Ο  Μάριος έχει εκπληκτικές αντοχές, τεράστια δύναμη, τόλμη και αποφασιστικότητα, σίγουρα θα θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι, μακάρι να του επιτρέψουν οι γιατροί να πάει να παίξει».

Για το αν θα γυρίσει στο παιχνίδι, μεταξύ άλλων, δεν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση:

«Δεν ξέρω τι σκέφτεται, γιατί έχουμε λίγη πληροφόρηση. Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει αυστηρές δεσμεύσεις. Περιμένουμε και εμείς να μάθουμε αν θα επιστρέψει ή θα συνεχίσει. Ήθελε πολύ να πάει στο Survivor, δεν μας ρώτησε, ήρθε απλά και μας το ανακοίνωσε και το δεχτήκαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τζίνα Αλιμόνου: Αγνώριστη στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά το χωρισμό με τον Παύλο Βαρδινογιάννη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γλυκό – έκπληξη που βοηθά στο να χάσεις κιλά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ώρα για detox: Kάψε το λίπος στην κοιλιά με το κρύο αποτοξινωτικό ρόφημα που φτιάχνεται σε 2 λεπτά