Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Survivor: Θα αποχωρήσει τελικά η Παπαδοπούλου; Γιατί δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με την οικογένειά της; (video)

Survivor

Κανένας δεν γνωρίζει τι γίνεται με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μετά τις σίγουρες πληροφορίες ότι θα αποχωρήσει και εκείνες ότι βρίσκεται στο ξενοδοχείο παρέα με τους υπόλοιπους, τον Πάνο Αργιανίδη, την Ειρήνη Κολιδά και την Ελεονώρα Μελέτη, δεν βγήκε τίποτα άλλο στη δημοσιότητα.

Όμως, το θέμα είναι ότι δεν έχει ακόμα μιλήσει με την οικογένεια της, η οποία, όπως είναι απόλυτα λογικό, ανησυχεί. Ο αδερφός της και η μητέρα της, που αυτή τη στιγμή είναι στη Γερμανία, δεν την βρίσκουν στο τηλέφωνο, όπως και οι φίλοι της, κανένας δεν έχει μιλήσει μαζί της.

Ακόμη, δεν έχουμε μάθει για ποιον λόγο υπάρχει αυτή η μυστικοπάθεια σχετικά με την πρώην -κατά τα φαινόμενα- “Διάσημη” ούτε φυσικά τον λόγο αποχώρησής της. Το επεισόδιο της Κυριακής σίγουρα αναμένεται “καυτό”.

https://www.youtube.com/watch?v=K9Ov92DBg7w

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ξεσήκωσε το Twitter η Παπαδοπούλου με την οικειοθελή αποχώρησή της (pics-video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Survivor: Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου (videos)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Προκαλούν οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρησή του – Τα σχόλια στο Twitter (video)