Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Survivor: Το τάμα του Ντάνου πριν μπει στο παιχνίδι

Αγγελόπουλος

Η ζωή και οι πράξεις του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι ίσως αυτά που απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, που βλέπει Survivor, περισσότερο από κάθε άλλου παίκτη.

Μία ακόμα αποκάλυψη, έκανε ένας φίλος του από τη Σκιάθο, που μάλιστα είναι ηγούμενος της Μονής Ευαγγελιστρίας στη Σκιάθο, ο πατέρας Ιωσήφ. Οι δηλώσεις του, ενισχύουν την ήδη γνωστή διαπίστωση ότι ο Ντάνος είναι πολύ θρησκευόμενος άνθρωπος:

«Πιστεύω ότι θέλει να βγάλει τον αληθινό του εαυτό, ο οποίος πραγματικά υπάρχει, δεν είναι ψεύτικος, το εσωτερικό του μεγαλείο φαίνεται προς τους άλλους, για αυτό και τον έχουν όλοι αγαπήσει. Και οι ίδιοι οι Άγιοι έχουν εκρήξεις, ο ίδιος ο Ιησούς ολιγοπίστησε. Μπορεί ο καθένας να εκφράσει την πίστη και αγάπη του προς το θεό. ο Γιώργος είναι παιδί αγαθό, έχει καλή ψυχή, πιστεύει, βοηθάει τον κόσμο, θέλει να έχει καλή σχέση με τον θεό. μάλιστα μια εικόνα που έχει κάνει δώρο, εγώ ήθελα να κάνω ένα αντίγραφο εικόνας της Παναγίας της Εικονίστριας. Του το ανέφερα και μου είπε ότι θα μου την κάνει εκείνος δώρο. Η εικόνα αυτή άξιζε 2.500 ευρώ). Για αυτό έχουμε και το αφιέρωμα του. Την έκανε αυτός. Έκανε και την κορνίζα και την εικόνα. Την έκανε δώρο στο Μοναστήρι μας και την έχουμε εις προσκύνησιν έξω στο νάρθηκα».

Πηγή: Ciao

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι είναι οι καλύτεροι και ποιοι οι χειρότεροι στα αγωνίσματα του Survivor;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλη η οικογένεια του Αγγελόπουλου για τα όσα ακούγονται για τον παίκτη – Ο Ντάνος ήταν πάντα τίμιος