Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Survivor: Ποιός κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ποιος αποχαιρετά το παιχνίδι;

Survivor

Ανατροπές και αγωνία υπήρχε στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την περασμένη Τετάρτη στο Survivor. Οι Μαχητές κέρδισαν την ασυλία και έφαγαν, ενώ οι Διάσημοι αποχωρίστηκαν τον Μπο και συνεχίζουν μόνο με τρεις παίκτες. Ο Μπο απoχώρησε από το παιχνίδι με τη νέα διαδικασία «ξαφνικός θάνατος».

Αμέσως μετά την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομά του, σύμφωνα με την κατάταξη που είχε διαμορφωθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία.

Την Κυριακή το δημοφιλές ριάλιτι επιστρέφει στις οθόνες μας.

Στο σημερινό νέο επεισόδιο του Survivor λοιπόν, το αγώνισμα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους παίκτες. Ταχύτητα, ευλυγισία και αντοχή είναι απαραίτητα στοιχεία για να τα καταφέρουν. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Πρόκειται για ένα έπαθλο που το έχουν πολύ ανάγκη και οι δύο. Οι παίκτες καλούνται να τρέχουν μαζί με μια μεγάλη μπάλα μαζί τους και να περνούν εμπόδια. Και οι δύο ομάδες πρέπει να αποδείξουν ότι είναι αρκετά δυνατοί και γρήγοροι να φτάσουν με την μπάλα έως τον τελικό στόχο, που κρίνει πάντα το αποτέλεσμα.

Με δεδομένο ότι οι Διάσημοι είναι μόνο τρεις, θα πρέπει και οι Μαχητές να επιλέξουν αντίστοιχα μόνο τρεις παίκτες που θα αγωνιστούν. Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακή βλέπουμε να αγωνίζονται ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μένουν εκτός. Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτό θα «κοστίσει» στους Μαχητές. Σύμφωνα με τις διαρροές -τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για επίσημες πληροφορίες- το έπαθλο φαγητού θα το κερδίσουν οι Διάσημοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Ψαρρού βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είπε ο Χανταμπάκης για την προκλητική κίνηση στον Βασάλο 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο