Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Survivor: Πανηγύρια στο twitter για την αποχώρηση του «ανέκφραστου» Κοκκινάκη (video)

survivor

Κώστας Κοκκινάκης

Όπως κυκλοφορούσε ως διαρροή τις τελευταίες ημέρες, ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν ο παίκτης που έφυγε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησή του, έμεινε στήλη άλατος για αρκετά δευτερόλεπτα, ενώ αυτή που στεναχωρήθηκε περισσότερο ήταν η Ευρυδίκη, που τον τελευταίο καιρό είχαν έρθει πιο κοντά.

Στη συνέχεια ο Κοκκινάκης ευχαρίστησε τον κόσμο, ευχήθηκε καλή συνέχεια στα παιδιά και καλή επιτυχία, ενώ είπε πως θα χαρεί όταν δει την κόρη του.

«Είναι η τρίτη φορά που ήμουν υποψήφιος και κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ζήσει το παιχνίδι μέχρι τώρα, καλή συνέχεια στα παιδιά και στις δύο ομάδες. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε τρεις φορές και αυτούς ίσως που δεν τους άρεσα. Εγώ αυτός είμαι, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλή επιτυχία στα παιδιά, να πετύχει ο καθένας τους στόχους που έχει. Θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους, στην κόρη μου», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κοκκινάκης.

Μάλιστα, εντύπωση έκανε ότι χαιρέτησε όλους τους παίκτες, ακόμα και τον Σπαλιάρα με τον οποίο δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Δείτε πώς υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο twitter, όπου όλοι ανέμεναν την αποχώρηση Κοκκινάκη:

https://twitter.com/mrgeortz/status/870033586082152450

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης των παικτών – Ποιος ο ρόλος του κοινού (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Προτιμώ τον Στέλιο Χανταμπάκη από τον Αγγελόπουλο» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μηνιαίες προβλέψεις- Ιούνιος 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με τα ζώδια;