Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: H νίκη των «Διασήμων» και η κωλοτούμπα της Ειρήνης Παπαδοπούλου (video)

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατάφερε για ακόμα μια φορά να καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές μπροστά στις τηλεοράσεις, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο.

Σε ένα απαιτητικό αγώνα επάθλου, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι των «Μαχητών» με 10-8. Και κάπου εκεί έγινε το θαύμα! Ενώ στα τελευταία επεισόδια, παρακολουθούμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να κοντράρεται συνεχώς με την υπόλοιπη ομάδα, χθες, μετά τη νίκη, η τραγουδίστρια φάνηκε πως άλλαξε στάση, έστω και για λίγο.

Όχι μόνο πανηγύρισε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, αλλά από τη χαρά της έπεσε στην αγκαλιά του Μπο, εκδηλώνοντας την επιθυμία της να είναι έτσι ενωμένοι συνεχώς. Φυσικά, ο ράπερ της «πέταξε το μπαλάκι», λέγοντάς της πως είναι στο δικό τους χέρι το πώς θα κυλήσει η κατάσταση από δω και στο εξής. Άραγε να φταίνε τα κουλουράκια και τα τσουρέκια, που κέρδισαν ως έπαθλο, για αυτό το ξαφνικό κύμα αγάπης;

Ενώ, λοιπόν, μέχρι και πριν το αγώνισμα, η τραγουδίστρια δεν ήθελε ούτε να βλέπει τους υπόλοιπους συμπαίκτες της (μάλιστα τους είχε ζητήσει να τη στείλουν στην αντίπαλη ομάδα), ξαφνικά θέλει να είναι μονοιασμένοι και αγαπημένοι.

Ωστόσο, επειδή τίποτα δεν κρατάει για πάντα, μετά την επιστροφή των «Διασήμων» στην παραλία τους, οι κάμερες δείχνουν πάλι απομονωμένη την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαριάννα Καλλέργη: Η στήριξη στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και η δικαίωση (pics-video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα αποκάλυψη για το Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που θα φύγει σε λίγες ώρες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο Survivor! Ποιοι στηρίζουν ακόμα Χανταμπάκη