• LIFE&STYLE

    Survivor: Έξαλλη η οικογένεια του Αγγελόπουλου για τα όσα ακούγονται για τον παίκτη – Ο Ντάνος ήταν πάντα τίμιος

    • NewsRoom
    Survivor


    Η διαμάχη και τα όσα ακούγονται τελευταία για τον Ντάνο στο Survivor, έχει κάνει έξαλλη την οικογένειά του στην Σκιάθο, που θεωρεί ότι είναι άδικα τα όσα λέγονται για αυτόν.

    Σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα και ενώ ο αγώνας ήταν στο 9-9, ο Αγγελόπουλος κέρδισε εύκολα τον Μάριο Ιωαννίδη, όμως οι “Μαχητές” έκαναν ένσταση θεωρώντας ότι ο παίκτης των “Διασήμων” έκλεψε, καθώς δεν πάτησε ένα σκαλοπάτι κάτι όμως που φάνηκε να μην επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα.

    «Εδώ στο νησί έχουν στενοχωρηθεί πολύ όλοι με αυτήν την εξέλιξη και με τα όσα ακούστηκαν από τους Μαχητές. Γιατί όλοι ξέρουν τον Γιώργο από μικρό παιδί. Όταν τρέχεις τόσο γρήγορα δεν ξέρεις πού πατάς. Είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι παίχτες έχουν ατυχήματα; Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια. Και στο “Survivor” και στην κανονική ζωή… Αυτό το ξέρουν όλοι», είπε η θεία του, Στράνζκα Σουλτάνη, συμπληρώνοντας:

    «Θέλουν να κάνουν ντόρο. Βλέπουν ότι ο Γιώργος νευριάζει όταν τον αδικούν και ποντάρουν σε αυτό. Ο Γιώργος κάνει πάντα καλό, βάζει πάνω από όλα τον συνάνθρωπο και τρέχει χωρίς να λογαριάζει τον κίνδυνο. Ακόμη και τότε που έσωσε δύο ανθρώπους από πνιγμό στη θάλασσα».

     



    ΣΧΟΛΙΑ