Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή μίλησαν για το τροχαίο οι «Μαχητές» (video)

survivor

Καθηλωτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του survivor. Μετά την είδηση για το τροχαίο ατύχημα των «Μαχητών», όλοι ανέμεναν με αγωνία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε κοινό και «Διασήμους» για το συγκλονιστικό τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να τραυματιστούν και να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του νησιού. «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παιδιών και τίποτε άλλο», είπε φανερά συγκινημένος ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια του επεισοδίου, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους τραυματίες στο νοσοκομείο,  με την κάμερα του Survivor να καταγράφει πλάνα, αλλά και δηλώσεις τους για το ατύχημα. Η Ειρήνη Κολιδά έχει δύο σπασμένα πλευρά, ενώ ο Mάριος Ιωαννίδης έχει επίσης πρόβλημα με τα πλευρά, αλλά και ένα κάταγμα στην κλείδα, που δεν του επιτρέπουν να σηκωθεί και να περπατήσει για τις επόμενες τουλάχιστον επτά ημέρες.

Λίγο μετά, στο συμβούλιο του νησιού εμφανίστηκαν και οι «Μαχητές», οι οποίοι διηγήθηκαν το απίστευτο τροχαίο. Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, οι παίκτες περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, τις στιγμές που έζησαν.

Παρούσα ήταν και η Ειρήνη Κολιδά, που αποφάσισε παρά τον τραυματισμό της, να βρεθεί στο συμβούλιο και να μιλήσει για το τροχαίο.  Η παίχτρια του Survivor λύγισε την στιγμή που περιέγραφε το πώς έγινε το ατύχημα και είπε ότι οι συμπαίκτες της φώναζαν να τη βγάλουν έξω από το βανάκι. Στην συνέχεια περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την μεταφορά της στο νοσοκομείο και την βοήθεια του Κωνσταντίνου Βασάλου, που είχε τραυματιστεί λιγότερο και είχε την ψυχραιμία του. Τέλος, ευχαρίστησε την παραγωγή, τους γιατρούς και τους συμπαίκτες που ήταν δίπλα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Οι αντιδράσεις στα social media μετά το ατύχημα των «Μαχητών» – Tι σχολιάζει ο Θανάσης Χειμωνάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Σοκαρισμένοι οι Διάσημοι από το ατύχημα των Μαχητών (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποιος είναι ο προδότης;