• Gossip

    Στο νοσοκομείο παραμένει η Κατερίνα Βρανά – Το μήνυμα από το περιβάλλον της

    Βρανά


    Προ δύο περίπου μηνών η διάσημη Ελληνίδα stand up comedian Κατερίνα Βρανά εισήχθη σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Μαλαισίας.

    Τα συμπτώματα που παρουσίαζε παρέπεμπαν σε δηλητηρίαση ωστόσο διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για σκωληκοειδίτιδα και η μη έγκαιρη διάγνωσή της είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα.

    Όλα συνέβησαν τον Απρίλιο, όταν η Κατερίνα Βρανά μετέβη στην Μαλαισία στο πλαίσιο του παγκόσμιου φεστιβάλ κωμωδίας της Κουάλα Λουμπούρ. Η εμφάνισή της τελικά ακυρώθηκε για λόγους υγείας.

    Σήμερα, εκπρόσωπός της ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της ενώ στέλνει μήνυμα στους fans της να συνεχίσουν να «στέλνουν τα μηνύματά τους» γιατί «της φτιάχνουν το κέφι!».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της εκπροσώπου της:

     «Η Κατερίνα αρρώστησε πολύ βαριά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το τέλος Απριλίου. Πλέον είναι εκτός κινδύνου κι αρχίζει να αναρρώνει αργά και σταθερά. Ωστόσο, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επανέλθει πλήρως. Η Κατερίνα είναι ιδιαιτέρως ευγνώμων για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Ελπίζουμε όλοι για μια γρήγορη ανάρρωση και να ανέβει γρήγορα πάλι πάνω στη σκηνή. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας και τη μη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής. Η οικογένεια της Kατερίνας Υ.Γ Συνεχίστε να στέλνετε τα μηνύματά σας… Της φτιάχνουν το κέφι!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟMA: Λιποθύμησε σε τζαμί ο Ερντογάν – «Είμαι καλά, συνεχίζουμε»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστίνα Ψάλτη: Βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει την απώλεια του Στάθη; (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστικός Αντετοκούνμπο στην Στέγη: «Τι σημαίνει ρατσισμός, υποκρισία και υπερηφάνεια» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ