• Gossip

    Στάθης Ψάλτης: Η τελευταία του επιθυμία και το μεγάλο παράπονο (video)

    Στάθης Ψάλτης

    Ο Στάθης Ψάλτης με την σύζυγο του, Χριστίνα


    Όλη η Ελλάδα έχει συγκινηθεί από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και κατέληξε στα 66 του χρόνια στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

    Τόσο ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και η πολιτική ηγεσία εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού που χάρισε σε όλους αμέτρητες στιγμές γέλιου.

    Ποια όμως ήταν η τελευταία επιθυμία που είχε ο Στάθης Ψάλτης και ποιο ήταν το μεγάλο του παράπονο;

    Λίγο πριν μεταφερθεί στην εντατική ο δημοφιλής ηθοποιός, ο ιερέας του νοσοκομείου έκανε βόλτα στους θαλάμους. Κάποια στιγμή, πέρασε και από το δωμάτιο που νοσηλευόταν ο Στάθης Ψάλτης.

    Στάθης Ψάλτης
    Στάθης Ψάλτης

    «Παρακάλεσα τον Θεό να έρθει ένας παπάς και ήρθες εσύ. Σε παρακαλώ θέλω να κοινωνήσω» του είπε ο ηθοποιός. Ο ιερέας κατέβηκε στον ναό, έφτιαξε Θεία Λειτουργία και τον κοινώνησε. Ο Στάθης Ψάλτης δεν το είχε πει αυτό σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά του. Ήταν η τελευταία του επιθυμία.

    Το Μεγάλο Σάββατο, όταν πλέον ο δημοφιλής ηθοποιός είχε μπει στην εντατική, ο ιερέας πέρασε ξανά για να τον δει. «Έλα κάθισε δίπλα μου» του είπε ο αγαπημένος ηθοποιός. Ο ιερέας κάθισε πλάι του για δύο ώρες και λίγο αργότερα επιβαρύνθηκε πολύ η κατάσταση της υγείας του.

    Όσο για το μεγάλο του παράπονο, δεν ήταν άλλο από τον -άδικο για τους περισσότερους, αν όχι για όλους- αποκλεισμό του από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

    Δείτε το video:

    Το είχε εκφράσει και δημόσια άλλωστε το 2013, μιλώντας στην εκπομπή του Μακεδονία TV «Κορίτσια για σπίτι».

    Εκεί ο αγαπημένος ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι «Έχω να παίξω τηλεόραση 38 χρόνια. Ήταν κάποιες επιλογές δικές μου σε κάποιες σειρές που μου είπαν να πάω όπου δεν μου άρεσε το κείμενο. Βέβαια, με έχουν αποκλείσει από την τηλεόραση με την έννοια του ότι δεν είμαι καλός ηθοποιός, ότι έχω φθαρεί. Τέλος πάντων, σημασία για μένα έχει το θέατρο».

    Σημειώνεται ότι η κηδεία του θα γίνει θα γίνει δημοσία δαπάνη από το Δήμο Ζωγράφου, τη Δευτέρα (24 Απριλίου) στις 15:00 στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στάθης Ψάλτης: Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο στην οικογένεια του ηθοποιού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάθης Ψάλτης: Το συγκινητικό αντίο της Καίτης Φίνου στον αγαπημένο της φίλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στάθης Ψάλτης: Οι αξέχαστες ατάκες του ηθοποιού



    ΣΧΟΛΙΑ