Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Με ποια «μαχήτρια» από το Survivor βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης; (pic)

Κώστας Κοκκινάκης

Ο Κώστας Κοκκινάκης έχει συναντηθεί με αρκετούς από τους διάσημους συμπαίκτες του στο Survivor μετά την αποχώρησή του από το τηλεπαιχνίδι.

Aυτή τη φορά όμως, σειρά είχε μία πρώην «μαχήτρια». O πολίστας τη συνάντησε πριν από λίγες ώρες στην πατρίδα της, την Πάτρα. Πρόκειται για μια συνάντηση που σίγουρα δεν περιμέναμε!

Ο λόγος για την Ελένη Δάρρα από την ομάδα των Μαχητών η οποία όταν έμαθε πως ο Κοκκινάκης βρίσκεται στην Πάτρα έσπευσε να τον συναντήσει.

Η Ελένη διαμένει μόνιμα εκεί και κατά κάποιον τρόπο έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με άλλους συμπαίκτες της. Η ίδια, δεν θα μπορούσε παρά να υποδεχθεί ένθερμα τον πολίστα. Ο ίδιος πάντως έδειξε να χαίρεται πολύ για αυτή τη συνάντηση και ανέβασε στα social media φωτογραφία τους. Ο Κώστας συνόδευσε την εικόνα με την λεζάντα: «Με την συναγωνίστρια και φίλη…».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία…

Ο Κώστας σε πρόσφατες εμφανίσεις του απαθανατίστηκε παρέα με τους πρώην συμπαίκτες του Λάουρα Νάργες, Λάμπρο Χούτο και με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη – Δείτε την σε χαλαρές στιγμές και χωρίς ρετούς (pic)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καύσωνας εκατομμυρίων στο Τζόκερ- Απόψε μοιράζει τουλάχιστον 5,7 εκατομμύρια ευρώ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστικός Αντετοκούνμπο στην Στέγη: «Τι σημαίνει ρατσισμός, υποκρισία και υπερηφάνεια» (video)