Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Η Πασχάλη αποκάλυψε γιατί δεν αγκάλιασε τον Αγγελόπουλο (video)

Πασχάλη

Παράξενη είχε χαρακτηριστεί η κίνηση της Σόφης Πασχάλη να μην αγκαλιάσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τη στιγμή της αποχώρησής της από το Survivor. Η διάσημη δασκάλα γιόγκα, αγκάλιασε έναν-έναν τους υπόλοιπους συμπαίκτες, όμως ζήτησε από τον “Ντάνο” να κάνουν μόνο μια χειραψία. Μάλιστα, αυτό προκάλεσε την οργή του κοινού και έτσι αποφάσισε γι’ αυτό το λόγο να λύσει τη σιωπή της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της σε εκπομπή του “ΣΚΑΙ”:

“Δεν τον χαιρέτησα γιατί από τη στιγμή που έτσι ένιωθα, εκείνη τη στιγμή δεν ένιωθα καλά μαζί του γιατί δεν είχαμε κάνει μια κουβέντα, θα ήταν διπροσωπία να πάω να αγκαλιάσω κάποιον που δεν έχω μεν κάτι προσωπικό, αλλά η μάζα έχει κάτι, το οποίο δεν είχε λυθεί.

Για εμένα αυτό είναι διπροσωπία. Συνάδουν τα λόγια μου με τις πράξεις μου. Φυσικά αυτό ενόχλησε, αλλά αν τον χαιρετούσα θα λέγανε “τώρα είναι διπρόσωπη γιατί άλλα λέει και τον αγκαλιάζει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το τσάι που βοηθάει στη ρύθμιση του σακχάρου – Νέα ευρήματα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι «Μαχητές» (video)

 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The Wise Man: Ποιος είναι ο μύθος της αγοράς που οι Τράπεζες μετά τον Τιτάνα του κατάσχουν και μετοχές του Ελλάκτωρα