Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Η Ζωή Λάσκαρη σε μια συγκλονιστική συνέντευξη πριν το θάνατό της: «Δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστική – Έκανα παρέα με την Αλίκη»

«Το Λάσκαρη μου το έβγαλε ο Φίνος την πρώτη μέρα που μπήκα να κάνω γύρισμα στον κατήφορο», είχε πει μεταξύ άλλων η Ζωή Λάσκαρη σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις πριν φύγει από τη ζωή την Παρασκευή 18 Αυγούστου, την οποία και επέλεξε να δώσει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα και για τη νέα γενιά ηθοποιών λέγοντας πως ξεχωρίζει πολλούς, καθώς έχουν διαφορετικό στίγμα, κάτι που συνέβαινε πάντα.

«Άλλωστε για αυτό κι ο Φίνος ήθελε να ήμουν εγώ, γιατί η Αλίκη ήταν πολύ για την οικογένεια και τα παιδιά, η Τζένη ήταν για άλλο. Του έλειπε αυτό το κομμάτι της ανέμελης, της λίγο αντικοινωνικής».

Καθώς θυμόταν μάλιστα την Αλίκη Βουγιουκλάκη εκμυστηρεύτηκε στην συνέχεια πως της λείπει πολύ…

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστική. Ειδικά με την Αλίκη έκανα πολύ παρέα. Θυμάμαι την τρυφεράδα της, την ψυχούλα της, το χεράκι της που χάιδευα και μου λείπει και πάρα πολύ. Η Αλίκη έδειχνε ότι αυτή τα κανονίζει όλα και ήταν πολύ ανασφαλές άτομο, που δεν θα έπρεπε.»

Το βίντεο της συνέντευξης: 

Υπενθυμίζεται ότι η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έφυγε από την ζωή στα 72 της η Ζωή Λάσκαρη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η μυστική συνάντηση της Αλίκης με την Τζένη Καρέζη πριν το θάνατό της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Για πρώτη φορά: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με κοντά μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ!