Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Η απάντηση του ANT1 στο ΣΚΑΪ: Αυτό είναι το ΑΝΤΙ-SURVIVOR

Μετά την τεράστια επιτυχία του SURVIVOR ο επόμενος χειμώνας αναμένεται να φέρει νέα ριάλιτι καθώς όλα τα τα κανάλια θεωρούν πως αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας και της τηλεθέασης.

Εδώ και καιρό ακούγεται έντονα το σενάριο ότι ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να «χτυπήσει» ένα παιχνίδι που θα θυμίζει λίγο τις μάχες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ριάλιτι είναι το «Nomads», δηλαδή «Νομάδες» και πρόκειται για ένα πολύ πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης όπου οι διαγωνιζόμενοί ζουν νομαδική ζωή, υπάρχουν τρεις ομάδες, με τη μία να ζει πιο άνετα, την άλλη να ζει κοντά στους ιθαγενείς και την άλλη στην έρημο και όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ΑΝΤ1 «έκλεισε» οριστικά τη συμφωνία για να το βγάλει στον αέρα την καινούργια σεζόν, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το μέρος που θα γυριστεί, καθώς υπάρχουν τέσσερα εξωτικά μέρη που γυρίζεται το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Ωστόσο λέγεται πως ο ΑΝΤ1 θα επιλέξει για παίχτες διάσημους από την ελληνική σοουμπίζ προκειμένου να εξασφαλίσει περισσότερη τηλεθέαση και να χρησιμοποιήσει το χαρτί των Διασήμων στο SURVIVOR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μετά το Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης μοιράζει αυτόγραφα! (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι ψιθύρισε ο Ντάνος στην Ευρυδίκη; Ποιοι τον «θέλουν» τρελά ερωτευμένο με την αθλητικογράφο;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: «Δώρο τους κάναμε όταν «δώσαμε» τον Ντάνο» (video)