Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Στάθης Ψάλτης – Όλες οι εξελίξεις στο θέμα της υγείας του

Στάθης Ψάλτης

Ο Στάθης Ψάλτης με την σύζυγο του, Χριστίνα

Τη μεγαλύτερη και δυσκολότερη μάχη της ζωής του δίνει ο Στάθης Ψάλτης, από τον 6ο όροφο του νοσοκομείου Άγιος Σάββας. Η οικογένεια και οι φίλοι του βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του, προσπαθώντας να κρύψουν τη θλίψη και την αγωνία τους, δίνοντάς του κουράγιο σε αυτές τις δραματικές στιγμές.

Ο αγαπητός και πάντα χαμογελαστός ηθοποιός αντλεί δύναμη από τη γυναίκα και την κόρη του, Μαρία, ενώ σύμμαχοί του σε αυτή την οδυνηρή διαδρομή είναι οι θεράποντες ιατροί του. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση και σε άλλα όργανα κάτι που κάνει την αντιμετώπισή του ακόμα δυσκολότερη.

Η κατάσταση του δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπισθεί χειρουργικά και οι γιατροί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στις χημειοθεραπείες και τις ακτινοθεραπείες. Όλοι ελπίζουν πλέον σε ένα θαύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στάθης Ψάλτης: Οι «σκιές» που προβλημάτισαν τους γιατρούς και η πιο μεγάλη του μάχη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάθης Ψάλτης: Τι είπε η σύζυγός του, Χριστίνα για την κατάσταση υγείας του; (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκινητικό: Παιδάκι ντυμένο Μπάτμαν στους 176 μετανάστες που έφτασαν σε Λέσβο – Χίο