Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

“Καυστικό” το Twitter απέναντι στη Σόφη Πασχάλη – Υποστηρίζει Αγγελόπουλο η πλειοψηφία του κοινού

Survivor

Κάθε επεισόδιο που αφορά αποχώρηση από το Survivor έχει ούτως ή άλλως υψηλή τηλεθέαση. Πόσο μάλλον αυτό στο οποίο υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος (κυρίως αυτοί οι δύο) και η Σόφη Πασχάλη, για την ομάδα των “Διασήμων”.

Έτσι, λοιπόν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου, το Twitter γέμισε από ποικίλα σχόλια ατόμων που κατά κύριο λόγο “κράζουν” την Πασχάλη αλλά και των υποστηρικτών του Γιώργου Αγγελόπουλου προφανώς. Μέχρι και άτομα της showbiz και του αθλητισμού δεν δίστασαν να πάρουν μέρος σε αυτή τη διαδικασία και να πουν την άποψή τους.

Ανάμεσα στα χιλιάδες tweets, λοιπόν, ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων αυτό του Βαγγέλη Μάντζαρη που είχε… βαρεθεί την Σόφη Πασχάλη αλλά και της Ελεονώρας Μελέτη που φαίνεται να της κάνει “κλικ” ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τον υπερασπίζεται όπως μπορεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Survivor: Τι είπαν για την ηλικία της Σόφης Πασχάλη οι «Μαχητές»; (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι ζήτησε από τους συμπαίκτες της η Σόφη Πασχάλη πριν αποχωρήσει; (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σόφη Πασχάλη: Τι δήλωσε πως θα κάνει μετά το «Survivor»;