Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

H Kylie Jenner ξαναχτυπά: Το νέο μήνυμα για την εγκυμοσύνη της (pics)

Μπορεί η ίδια να μην έχει βγει επίσημα να το ανακοινώσει, όμως, όλα δείχνουν πως η Kylie Jenner διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Μετά τα ψώνια της σε πολυκατάστημα με βρεφικά και την πρόσληψη προπονητή που θα τη βοηθήσει στη διάρκεια της κυοφορίας, η νεαρή star έκανε κάτι ακόμα που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της.

Η reality star ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram στην οποία φαίνεται το πολύ πιο γεμάτο στήθος της, που δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας νέας αισθητικης επέμβασης.

Επίσης, στα stories που ανέβασε την ίδια ημέρα που χαλάρωνε στην ξαπλώστρα στην πισίνα του σπιτιού της άκουγε ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι, το οποίο θεωρούμε πως δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου τυχαίο. Σε μία από τις φωτογραφίες έγραψε και κάποιους από τους στίχους, οι οποίοι ανέφεραν «Nothing’s Gonna Hurt You Baby».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο πατέρας της Κάιλι Τζένερ παραδέχεται: Είναι έγκυος, το ξέρω καιρό και είμαι απογοητευμένος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Κάιλι Τζένερ, το νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κλόε Καρντάσιαν είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί