Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πρώην και νυν του Βασάλου αντάλλαξαν απίστευτα μηνύματα στο facebook: «Σε σχόλασε χρυσή μου!» (video)

Survivor

Δύο γυναίκες ανταλλάσσουν απίστευτα μηνύματα στο facebook για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον ωραίο του Survivor! Η Μέρι-Ρόουζ η οποία έχει προφίλ στο Facebook με το όνομα MariRose Vasalou σχολίασε φωτογραφία της Βασιλικής Αγιαννοπούλου, η οποία λέει ότι ο Κωνσταντίνος είναι ο αγαπημένος της, γράφοντας:

«Σε σχόλασε χρυσή μου, αποδέξου το! Απλά έδωσαν το όνομά σου για το έπαθλο επικοινωνίας… Σε έχει χε@@@νη!». Η ομάδα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» έμεινε άφωνη με το ξεκατίνιασμα των κοριτσιών!

Η  Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό… Εγώ αν ήμουν ο Κωνσταντίνος δεν θα μιλούσα με καμία από τις δύο, θα έβρισκα άλλο κορίτσι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor trailer: Χτύπησε ο Μάριος στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας – Η σοβαρότητα της κατάστασής του (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλη η οικογένεια του Αγγελόπουλου για τα όσα ακούγονται για τον παίκτη – Ο Ντάνος ήταν πάντα τίμιος