Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Το βίντεο – γρίφος του Survivor στο Instagram: Η αινιγματική δήλωση του Τανιμανίδη που θα συζητηθεί

Survivor

Μήπως έχετε αναρωτηθεί τι σχέση έχει το Survivor με το X – Factor εκτός του ότι μοιράζονται την ίδια τηλεοπτική στέγη; Αν ναι, τότε την περιέργεια σας θα εξάψει ακόμα περισσότερο ένα βίντεο σχετικά με το επεισόδιο της ένωσης των δυο ομάδων, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός τραγουδιού των παικτών είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα ήθελα να παρουσιάσω ένα τραγουδιστικό σόου».

Την ατάκα του αυτή έρχεται να συμπληρώσει ένα βίντεο – γρίφος που «ανέβηκε» στην επίσημη σελίδα του Survivor στο Instagra και αναφέρει:

«Διάσημοι και Μαχητές έδειξαν ενθουσιασμό στην πρόταση του Σάκη για πιθανή συμμετοχή του και στο #XFactorGr και ιδιαιτέρως ο Σπαλιάρας!! Λέτε να τον δούμε και στην σημερινή πρεμιέρα του XFACTOR στις 21:00 ???#SurvivorGR».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Φοράει το μαγιό της και φωτογραφίζεται για το Down Town – Τι αποκαλύπτει για το Survivor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διάσημος φίλος του Αγγελόπουλου καταγγέλλει: «O Μάριος δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω…Είναι άδικο για τους άλλους»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tι έκανε η Λάουρα και ζήλεψε αφόρητα ο Κοκκινάκης; (video)