Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Τα τρυφερά λόγια του Στάθη Ψάλτη για την γυναίκα του: Όταν βλέπω τα μάτια της ακούω τις καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων

Στάθης Ψάλτης

Ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Ο πόνος για τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι αβάσταχτος. Στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια ήταν ο φύλακας-άγγελός του, η δικιά του Χριστίνα, η σύζυγος του.

“Τα μάτια της, που όταν ανοιγοκλείνουν, είναι σαν να ακούω τις χαρμόσυνες καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων… Αυτό της το είπα μόλις τη γνώρισα και τα λέει όλα. Η αγνή ψυχή της είναι ζωγραφισμένη στο βλέμμα της και στο υπέροχο χαμόγελό της που μοιάζει με πυραμίδα ανεξερεύνητη…” δήλωνε το 2008 ο ηθοποιός στην Espresso.

Δέκα χρόνια μετά, κι ενώ όλα έδειχναν πως θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα μαζί, ο Στάθης Ψάλτης χτυπήθηκε από τον καρκίνο. Εκείνη, στάθηκε δίπλα του διακριτικά, τον φρόντιζε καθημερινά ως το τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στάθης Ψάλτης: Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο στην οικογένεια του ηθοποιού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάθης Ψάλτης: Το συγκινητικό αντίο της Καίτης Φίνου στον αγαπημένο της φίλο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία από το αεροδρόμιο και το μήνυμα στο Instagram