Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: Τι συμβαίνει με Αγγελόπουλο και Βαλαβάνη; Οι δυο τους έμειναν μόνοι στην καλύβα

Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη έμειναν πλέον μόνοι στην καλύβα των «Διάσημων»! Οι δύο παίκτες του Survivor είναι οι τελευταίοι από τους Διάσημους που απέμειναν στον Άγιο Δομίνικο.

Η σχέση τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πέρασε από 40 κύματα, αφού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τάχθηκε πολλές φορές ανοιχτά κατά του Ντάνου. Αντίθετα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κρατούσε αμυντική θέση, ενώ κάποιες φορές ήταν και προστατευτικός απέναντί της. Δεν την πρότεινε για αποχώρηση όταν είχε την ευκαιρία, ενώ κάποιοι καλοί παρατηρητές έχουν εντοπίσει στιγμές που οι κινήσεις του γοητευτικού παίκτη είναι κάτι παραπάνω από φιλικές.

Πλέον, έχουν μείνει μόνοι στην καλύβα, με τους fans του παιχνιδιού να εύχονται και περιμένουν να δουν τις φλόγες ενός απρόσμενου love story, από εκείνα που συνήθως δεν επιβιώνουν στην κανονική ζωή.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Κάλλια Καστάνη για την εκπομπή Ελένη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά την Ευριδίκη Βαλαβάνη, φλερτάρει την Ειρήνη Παπαδοπούλου; (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Γιώργος Αγγελόπουλος – Ευριδίκη Βαλαβάνη: Το video με τα τρυφερά στιγμιότυπα της σχέσης τους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα! Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει τον νικητή του Survivor!