Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: Τα πρώτα πλάνα με τον Σάκη Ρουβά (video)

Survivor

Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι η μεγάλη έκπληξη του αποψινού επεισοδίου για τους «Μαχητές» και τους «Διάσημους». Μάλιστα, ο σταρ ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο Facebook, προαναγγέλοντας την εμφάνισή του στο δημοφιλές ριάλιτι.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, «Ο Σάκης Ρουβάς με τη λάμψη και την ξεχωριστή του τηλεοπτική εμπειρία θα προσδώσει το δικό του στίγμα απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ρόλο έκπληξη στο φαινόμενο “Survivor” (αλλά και αύριο στο επεισόδιο της Τετάρτης). 

Ο Σάκης στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών Survivor μαζί με όλους τους παίχτες γίνονται μία ομάδα και στέλνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης!

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.685.776 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 68,5% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,1%.

Συντονιστείτε απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Σάκης Ρουβάς σ’ ένα συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor” από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στημένο το χθεσινό αγώνισμα επάθλου; Ένα λάθος στο μοντάζ προδίδει την παραγωγή (pics-video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάβουν τα αίματα στο αποψινό επεισόδιο- Χαμός στον Άγιο Δομίνικο: «Μην γελάς θα σου ρίξω χαστούκι»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ειρωνική κίνηση του Μπο στους πανηγυρισμούς του Γιάννη Σπαλιάρα (video)