Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: Τα «καρφιά» της Ελισάβετ για τον Βασάλο – Το μεγαλύτερό της λάθος (video)

Ελισάβετ

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου βρέθηκε στο Πανόραμα της Ελεονώρας Μελέτη και εξέφρασε τα παράπονά της για τους συμπαίκτες της.

Η πρώην «Μαχήτρια», που βρέθηκε τις περισσότερες φορές στη θέση του υποψηφίου, αποκάλυψε ότι τα αγόρια ενώθηκαν ώστε να διώξουν τα κορίτσια και να φτάσουν στον τελικό.

Μάλιστα, η Ελισάβετ δήλωσε ότι οι συμπαίκτες της έλεγαν πως, «Μέχρι εδώ καλά είναι που έχει φτάσει. Μικρή είναι», κάτι που την πείραξε ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια ανέφερε ότι, ενώ είχε καλή σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, εκείνος δεν την στήριξε ποτέ. Όπως δήλωσε η ίδια, «Σε καμία ψηφοφορία δεν με είχαν αφήσει ήσυχη, εκτός από τη φορά που κέρδισα την ασυλία».

Όσον αφορά το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στο ριάλιτι, η Ελισάβετ υποστήριξε ότι μετάνιωσε που ψήφισε να πάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους «Διάσημους». Αν και τον έζησε ένα 24ωρο, από την αρχή συνειδητοποίησε ότι ο Ντάνος είναι ο αληθινός «Επιζών» και εκείνος που αξίζει να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100 χιλ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστίνα Ψάλτη: Το αισιόδοξο μήνυμά της ένα μήνα μετά το θάνατο του ηθοποιού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε και πού θα γίνει ο μεγάλος τελικός;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η άγρια επίθεση στον Σπαλιάρα και ο σοβαρός τραυματισμός του Βασάλου