• LIFE&STYLE

    Survivor: Σάρωσε η Ευριδίκη Βαλαβάνη στο αγώνισμα – Η νίκη προκάλεσε δράματα (video)

    Survivor


    Μια επίδειξη δύναμης άνευ προηγουμένου έκανε η Ευρυδίκη στα αγωνίσματα του Survivor της Δευτέρας, αφού ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για την εξέλιξη της πρώτης μάχης ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές, μετά το αγώνισμα της ασυλίας την Κυριακή.

    Αν και με την παρουσία της μέσα στο παιχνίδι η αθλητικογράφος προκαλεί αντιδράσεις και δοκιμάζει τα νεύρα των fans του Survivor– ειδικά με τη στοχοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον οποίο θέλει εκτός παιχνιδιού – οι ικανότητές της στα αγωνίσματα δεν αμφισβητούνται. Mάλιστα, η καλλονή είναι αυτή που σηκώνει συχνά στις πλάτες της τους Διάσημους, που έχουν αρκετούς αδύναμους παίκτες.

    Στη σύγκρουση της Δευτέρας (με έπαθλο… πασχαλινά τσουρέκια) η Ευρυδίκη πήρε «παραμάζωμα» τις αντιπάλους της και σάρωσε όποια βρήκε στο διάβα της, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της. Η σέξι Ευριδίκη πέτυχε σκορ 4-0, κερδίζοντας δύο φορές τη Σάρα και άλλες δύο την Ελισάβετ.

    Έτσι, μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που έδειξε να μην επηρεάζεται από τις αρνητικές συμπεριφορές των συμπαικτών της, πέτυχε άλλες δύο νίκες (είχε και μία ήττα) έδωσαν στους Διάσημους έξι στις δέκα νίκες, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αδυναμίες των ανδρών της ομάδας, οι οποίοι παραπατούσαν. Ο Μπο, από την άλλη είχε τρεις καθαρές ήττες, μη προλαβαίνοντας σχεδόν ούτε να φτάσει στην τελική φάση του κάθε παιχνιδιού!

    Ο Χρανιώτης, εμφανώς επηρεασμένος από το γεγονός ότι είναι προτεινόμενος, είχε μόνο νίκη και δύο ήττες ενώ ο Χανταμπάκης, που δεν αγωνίστηκε πολύ, είχε μία νίκη και μία ήττα.

    Μόνο ο Αγγελόπουλος, με το γνωστό του πάθος και τις βουτιές του, κατάφερε να έχει θετικό ισοζύγιο, πετυχαίνοντας δύο νίκες και μία ήττα. Ήταν μάλιστα και εκείνος που πανηγύρισε πιο έντονα απ’ όλους τις νίκες της Ειρήνης Παπαδοπούλου, επιβεβαιώνοντας ότι οι δυο τους έχουν έλθει πιο κοντά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Φανερά αδυνατισμένος ο Μπο – Το μήνυμα φίλου του στο instagram

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα βρήκαν Ντάνος – Παπαδοπούλου; Τι έλεγαν στην παραλία μεταξύ τους; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Επική τούμπα του Ντάνου – Καρφώθηκε με το κεφάλι στην άμμο



    ΣΧΟΛΙΑ