Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: Αποχώρησε η Σάρα Εσκενάζυ (video)

Survivor

Την αποχώρηση της χαμογελαστής Σάρας από το Survivor,  παρακολούθησε το κοινό στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Η Σάρα πήρε μόνο μία ψήφο από την κάλπη, ωστόσο, βγήκε προτεινόμενη από την ατομική ασυλία του Μάριου Ιωαννίδη.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι που βγήκαν από την κάλπη με τρεις ψήφους ο καθένας. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Ιωαννίδης, λόγω της ατομικής ασυλίας, έθεσαν υποψήφιους τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Σάρα Εσκενάζυ.

«Χαμογελάω γιατί είναι ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα. Έχω τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ο καθένας με τον χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον. Δεν είχα ποτέ κάποια στρατηγική γιατί δεν είμαι άνθρωπος της στρατηγικής, δεν το έχω αυτό. Σε κάθε παιχνίδι έμπαινα με την ψυχή μου, με το χαμόγελό μου…», είπε μεταξύ άλλων η Σάρα Εσκενάζυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το «καρφί» του Τσανγκ για τον Ντάνο δεν έμεινε ασχολίαστο στο Πανόραμα (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σήμερα ο αγώνας ασυλίας – Πρόδωσε τους υποψηφίους ο Τανιμανίδης; (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμό σε εκπομπή προκάλεσε ο Χανταμπάκης (video)