Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Συγκίνηση για το θάνατο του Δημήτρη Σιάχου – Το «αντίο» της Νέας Δημοκρατίας

Ο Δημήτρης Σιάχος, ένας πραγματικός «μαχητής της ζωής», έχασε τη μάχη ενάντια στον καρκίνο σε ηλικία 44 ετών. Στα 24 του χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του έδιναν πολύ λίγο χρόνο ζωής, έδωσε μία μεγάλη μάχη και την κέρδισε. Τα κατάφερε και ζούσε μία κανονική ζωή, ώσπου στα 43 του η επάρατος νόσος επανεμφανίστηκε.

Ιδρυτής της ιστοσελίδας wincancer.gr, ο Σιάχος ήταν ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και παρά την καταπόνησή του από τις χημειοθεραπείες, ως την τελευταία στιγμή ασχολούνταν ενεργά με τα δρώμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ένας πραγματικός αγωνιστής, ο Δημήτρης Σιάχος, έφυγε από κοντά μας. Συγκρούστηκε σκληρά με τον καρκίνο, ξέροντας ότι η μάχη ήταν άνιση, χωρίς όμως ποτέ να λυγίσει.
Ανέπτυξε, ταυτόχρονα, έντονη δραστηριότητα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην στήριξη όσων δίνουν τον ίδιο αγώνα. Όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία, στην οποία πολλά προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος ο 19χρονος Μίλτος Τεντόγλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Νέο Κωσταλέξι στην Κόρινθο-Την φυλάκισαν και τη βασάνιζαν γιατί δεν ήθελαν την σχέση της!