Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Παντρεύτηκε η Πίπα Μίντλετον – Το νυφικό και οι λαμπεροί καλεσμένοι (pics)

Η Πίπα Μίντλετον ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της εκατομμυριούχο Τζέιμς Μάθιους σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου στο ήσυχο χωριό Μπέρκσαϊρ.

Η πανέμορφη τελετή, που στοίχισε 250.000 στερλίνες, έγινε στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου μετά τις 13:00, όπου λαμπεροί καλεσμένοι, αλλά και απλοί πολίτες παρευρέθηκαν προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον κοσμικό γάμο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, φυσικά ήταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και ο πρωταθλητής τένις Ρότζερ Φέντερερ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, καθώς και τα ανίψια της Πίπα, Πρίγκιπας Γεώργιος και Πριγκίπισσα Σάρλοτ έφτασαν από νωρίς στην εκκλησία.

Το νυφικό που επέλεξε να φορέσει η Πίπα είναι Giles Deacon και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη, ενώ το συνδύασε με πέπλο Stephen Jones και παπούτσια Manolo Blahnik.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι προβλέψεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον μεγάλο νικητή του Survivor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπλε Φάλαινα: Νέα καταγγελία από μητέρα 14χρονου στο Κιλκίς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H στιγμή που ο μικρός γιος της Ιβάνκα Τραμπ περπάτησε και εκείνη το μοιράστηκε μαζί μας (video)