Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Γνωστή τραγουδίστρια: «Δε θα συμμετείχα στο Survivor. Κάθε δεύτερη μέρα λούζομαι.»

ερωτηματικο

Η τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί με τον ράπερ Μπο της ομάδας των «Διασήμων», εξηγεί σε συνέντευξή της τον λόγο που δε θα πήγαινε ποτέ στο Survivor.

Χριστίνα Σάλτη
Χριστίνα Σάλτη

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη, η οποία δήλωσε σε συνέντευξή της, «Όχι, δε θα έβαζα συμμετοχή στο Survivor. Σκέφτομαι ας πούμε το φαγητό, που θα πλύνω τα μαλλιά μου. Εγώ κάθε δεύτερη μέρα λούζομαι, δεν μπορώ! Είχα κάνει κάτι κοτσιδάκια σκέψου, στα μαλλιά μου και τα κράτησα λίγο, γιατί έπρεπε να τα λούσω τοπικά. Δεν άντεξα!».

Στη συνέχεια πρόσθεσε, «Όταν πήγε ο BO στο Survivor του λέω είσαι σίγουρος, δε φοβάσαι τι θα αντικρίσεις εκεί; Ο BO έχει γίνει πάρα πολύ ωραίος. Εγώ τον είχα δει σε πολύ παλιά φωτογραφία. Ήταν πάρα πολύ αδύνατος. Έτσι όπως τον βλέπετε τώρα στο Survivor. Τώρα νομίζω, επειδή το βλέπω συνέχεια έχει αδυνατίσει. Έχω την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορος στα αγωνίσματα. Άλλο είναι να πάει ένας γυμναστής και άλλο ένας καλλιτέχνης που είναι όλη ημέρα στο στούντιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το Twitter γλεντάει με το λάθος που έγινε στο Survivor! (video + tweets)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Jon Snow κάνει διακοπές στις Σπέτσες και φωτογραφίζεται με τους φαν του! (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει γενέθλια και το γιορτάζει!