Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα παράπονα των θαυμαστών του Ντάνου και η απάντησή του

Αγγελόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος

Με ένα μήνυμα που δημοσίευσε ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος στο Instagram ξεκαθαρίζει στους θαυμαστές του πως το μοναδικό προφίλ που διαχειρίζεται ο ίδιος είναι το δικό του και κανένα άλλο.

Η ανάρτηση του Ντάνου έρχεται μετά το κλείσιμο της σελίδας Giorgosaggelopoulos_fans, η οποία έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Οι θαυμαστές που διαχειρίζονταν τη σελίδα εξέφρασαν τα παράπονά τους στον νικητή και εκείνος έδωσε την απάντησή του κάτω από ένα κολάζ φωτογραφιών όπου είναι ο ίδιος με φαν του.

«Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα».

Διαβάστε την ανακοίνωση των φαν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελεονώρα Μελέτη: Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο Ντάνος πρωταγωνιστής σε διαφημιστικό αντηλιακού (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Μάριος- Πρίαμος «ξαναχτυπά»: Με τη μπλε μπαντάνα του «Survivor» διαφημίζει βιβλιοπωλείο (video)